Fastighetsvärdering

Överväger du att sälja en fastighet och önskar en bedömning av ett uppskattat marknadsvärde?

Vi har utvecklat ett formulär med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

All information som lämnas behandlas konfidentiellt. Fastighetsvärderingen är kostnadsfri. För att vi skall kunna göra en rättvis bedömning av värdet behöver vi ha tillräcklig och rätt information. Vi följer alltid upp förfrågningar med ett telefonsamtal innan vi startar vår värdering.

*Genom att fylla i uppgifterna för denna tjänst godkänns personuppgiftshanteringen. Läs mer här https://gdpr.kundenssida.se/.

Kontakta oss

Att värdera en fastighet kan kännas som en krånglig process men våra transaktionsrådgivare har lång erfarenhet av fastighetsvärdering och hjälper er gärna vid värdering av just er fastighet.

Har du frågor om värderingsformuläret eller tycker du det är smidigare att kontakta någon av våra transaktionsrådgivare via telefon? Se då kontaktuppgifter nedan. Du kan även fylla i formuläret på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Jörgen Larsson

Jörgen Larsson

PARTNER OCH TRANSAKTIONSKONSULT
Marcus Thorin

Marcus Thorin

PARTNER OCH TRANSAKTIONSKONSULT
Pontus Nilsson

Pontus Nilsson Pahlevani

Partner och transaktionskonsult
Andreas Stoor

Andreas Stoor

PARTNER OCH TRANSAKTIONSKONSULT