QUADRENT - VÅRT SYSTERBOLAG INOM UTHYRNING

Quadrent arbetar med uthyrning och fastighetsförmedling i Jönköping och angränsande län. Medan A&P fokuserar på större objekt kan Quadrent hjälpa dig med transaktionsrådgivning för mindre fastigheter och fastighetsutveckling.

Vi på Quadrent är specialister på lokalmarknaden i Jönköping. Dagligen arbetar vi med att matcha ihop företag som söker lokal med fastighetsägarnas tomma lokaler. För dig som vill hyra lokal i Jönköping innebär det att du får tillgång till större delen av Jönköpings lokalutbud genom en aktör.

Genom professionalism, lyhördhet och flexibilitet vill Quadrent medverka till värdeskapande uthyrningar för fastighetsägare och hyresgäster i Jönköping. Genom många års erfarenhet har Quadrent byggt upp ett stort kontaktnät och har kännedom om stadens lediga lokaler och hyresgäster som söker lokaler. De har samlat på sig erfarenheter från många olika branscher och typer av verksamheter och kan ge dig en samlad bild av hyresmarknaden i Jönköping oavsett om du är fastighetsägare eller hyresgäst.

A&P Fastighetstransaktioner och Quadrent delar värderingen “lokalt engagemang”.

HAR DU EN FASTIGHET MED VAKANT YTA ELLER BEHÖVER DU EN NY LOKAL?

Våra kollegor inom uthyrning

Har du vakanta ytor du vill hyra ut, vill du veta mer om fastighetsutveckling eller behöver du själv en ny lokal till din verksamhet? Då är du välkommen att kontakta våra lokalförmedlare på Quadrent! Kontaktuppgifter hittar du nedan.

Anders Mårtensson, Lokalförmedlare

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare