Team

 Vårt team på A&P vet att förstå kundens situation är avgörande för att kunna vara proaktiv och generera bästa möjliga värde vid en transaktion. Särskiljande för människorna på A&P är våra skilda erfarenheter. Vi är alla stöpta i olika former. Våra konsulter har tidigare varit fastighetsägare, exploateringsingenjörer, bostadsmäklare och managementkonsulter. Det hjälper oss att förstå och inte bara behärska de typiska fastighetsrelaterade frågorna utan även de större sammanhangen. Därför har alla våra transaktionsrådgivare kunskap inom såväl juridik och skatt som bolagsrätt, förhandling, bygg- och planprocess. Vi bygger därmed förtroende bland många olika sorters intressenter. Vi ska kunna ge dig svaret på alla dina frågor kring fastighetstransaktioner.

Läs om vad vi kan göra för dig här.

Pontus Nilsson

Pontus Nilsson Pahlevani

Partner och transaktionskonsult
Född 1978. Civilekonom från Internationella Handelshögskolan och byggnadsingenjör. Tidigare erfarenhet som exploateringsingenjör och affärsutvecklare. Med A&P sedan 2006.
Marcus Thorin

Marcus Thorin

Partner och transaktionskonsult
Född 1980. Civilingenjör, Industriell Ekonomi från Chalmers. Tidigare erfarenhet inom byggnadsbranschen och som managementkonsult på Arthur D. Little. Med A&P sedan 2012.
Andreas Stoor

Andreas Stoor

PARTNER OCH TRANSAKTIONSKONSULT
Född 1982. Kandidatexamen i Bygg- och Fastighetsekonomi. Tidigare erfarenhet som fastighetsmäklare. Var under 8 år en av regionens mest anlitade fastighetsmäklare. Med A&P sedan 2017.

Vill du veta vad vårt team kan göra för din verksamhet?