Värdera fastighet

Överväger du att sälja en fastighet och önskar värdera fastigheten för att få ett uppskattat marknadsvärde?

Vi har utvecklat ett formulär med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

All information som lämnas behandlas konfidentiellt. Fastighetsvärderingen är kostnadsfri. För att vi skall kunna göra en rättvis bedömning av värdet behöver vi ha tillräcklig och rätt information. Vi följer alltid upp förfrågningar med ett telefonsamtal innan vi startar vår värdering.

*Genom att fylla i uppgifterna för denna tjänst godkänner du personuppgiftshanteringen. Läs mer här https://gdpr.kundenssida.se/.

Kontakta oss

Fastighetsvärdering kan kännas som en krånglig process men våra transaktionsrådgivare har lång erfarenhet av värdering och hjälper er gärna att ta fram ett uppskattat marknadsvärde.

Har du frågor om värderingsformuläret eller tycker du det är smidigare att kontakta någon av våra transaktionsrådgivare via telefon? Se då kontaktuppgifter nedan. Du kan även fylla i formuläret på vår kontaktsida här så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Marcus Thorin

Marcus Thorin

PARTNER OCH TRANSAKTIONSKONSULT
Pontus Nilsson

Pontus Nilsson Pahlevani

Partner och transaktionskonsult
Andreas Stoor

Andreas Stoor

PARTNER OCH TRANSAKTIONSKONSULT
Johan Magnusson, Transaktionsrådgivare, Transaktionskonsult

Johan Magnusson

Transaktionskonsult