A&P stödjer Radiohjälpen

A&P Fastighetstransaktioner stödjer Radiohjälpen och vill visa sitt engagemang i något av det som kanske kommit att bli en av vår tids största samhällsfrågor – flyktingkrisen.

 Man kan göra olika saker för att bidra till flyktingkrisen. Det som kanske kommit att bli en av vår tids största utmaningar. Denna fråga är så mycket större än bara det faktum att en massa människor ofrivilligt behöver ge sig av från sina hemländer. Vi vill genom vår gåva om 100 000kr till Radiohjälpen visa vårt stöd för dessa människor. Oavsett religion, politisk övertygelse eller bakgrund är det viktigt att alltid vara medmänniska. Med de fasansfulla händelser som utspelat sig är det ofta man blir förvånad över hur detta ens kunde inträffa. Hur kunde man låta något sådant ske?

Vi vill med detta bidrag kunna säga att vi såg vad som hände. Och försökte på detta sätt bidra både rent monetärt men även genom att belysa det som händer.

– Vi hoppas med vår gåva till Radiohjälpen att många av de flyktingar som varken kan eller har möjlighet att ta sig till Europa får en mer human tillvaro i de flyktingläger på plats i regionen med  tillgång till tak över huvudet, mat och rent vatten, säger Pontus Nilsson VD för A&P Fastighetstransaktioner.

Vill även ni stödja Radiohjälpen? Läs mer på hemsidan här.

För mer information kontakta oss.

2015-10-19

Translate