SLP förvärvar fastigheten Hillerstorp 4:23 av Midaq-koncernen

SLP Förvärvar fastigheten Hillerstorp 4:23 av Midaq.

A&P Fastighetstransaktioner har förmedlat fastigheten Hillerstorps 4:23 åt Midaq. SLP (Swedish Logistic Property) var de som förvärvar fastigheten Hillerstorp 4:23 av Midaq-koncernen genom en Sale & lease back. Fastigheten uppgår till 44 250 kvm uthyrningsbar yta och ligger i ett expansivt företagsområde mellan Värnamo och Skillingaryd.

Fastigheten är fullt uthyrd till Hillerstorps Trä som i samband med transaktionen tecknat ett nytt 15 årigt hyreskontrakt med SLP. Hillerstorps Trä ingår i Midaq koncernen och är en av Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler.

– Under ett turbulent och annorlunda år har vi nått fram med ett stort antal mycket bra fastighetsaffärer och kan nu avrunda 2020 med ytterligare en fint tillskott i SLP:s fastighetsportfölj, denna gång i Småland. Det passar oss perfekt att göra den här typen av sale-and-lease-back affärer. Vi köpte våra första fastigheter i mars 2019 med en hög och snabb tillväxtambition. Vi kan hitintills konstatera att vi har överträffat dessa mål samt att vår portfölj vid utgången av 2020 kommer att överstiga 400 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta fördelad på 45 fastigheter. Jag ser tillsammans med mina kollegor på SLP och vår nya namnkunniga styrelse fram emot en fortsatt expansion av bolaget, gärna i samma takt, säger Peter Strand till Fastighetssverige 

Läs pressmeddelandes via länken nedanför.

https://www.fastighetssverige.se/artikel/slp-fortsatter-forvarvsresan-koper-i-smaland-37973

2020-12-22


A&Ps uppdrag innefattar transaktioner av enskilda fastigheter, portföljer och utvecklingsprojekt i södra Sverige från våra kontor i Jönköping, Göteborg och Stockholm.

Kontakta någon av våra transaktionsrådgivare  för mer information gällande affären.

Kontaktuppgifter hittar du här: Kontakt