A&P förmedlar fastigheter åt Lundbergs

A&P Fastighetstransaktioner förmedlar fastigheter åt Lundbergs Fastigheter. 

A&P förmedlar två bostadsfastigheter åt Lundbergs Fastigheter i Huskvarna. Fastigheterna i detta uppdrag var Björnen 10 och Laxen 10. Båda fastigheterna ligger i centrala Huskvarna och bestod totalt av 69 bostäder med tillhörande garage och parkeringsplatser.

Fastigheterna blev avyttrade för 97 miljoner kronor vilket dessutom översteg den fastighetsvärdering gjord den sista december med 24 procent.

Köparen tillträder fastigheterna den 31 mars 2020.

Lundbergs Fastigheter startade 1944 och har idag närmare 170 medarbetare i tio städer, från Göteborg i väst till Stockholm i öst. Vi äger och förvaltar våra fastigheter själva, och erbjuder citylägen inom tre områden: Bostäder, Kontor samt Handel & Mötesplatser. 

Läs hela artikeln från fastighetsvärlden här

https://www.fastighetsvarlden.se/notiser/lundbergs-saljerfor-100-mkr-i-huskvarna/

2020-02-19

 


Vi på A&P Fastighetstransaktioner har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden och arbetar i hela södra Sverige. Som ett resultat av detta har vi byggt ett stort kontaktnät av kapitalstarka, seriösa köpare och vet vad som händer på lokalmarknaden.

Överväger du dessutom att sälja en fastighet och önskar en bedömning av ett uppskattat marknadsvärde? Vi på A&P har har utvecklat ett formulär med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. Fyll i formuläret här så återkommer vi till dig.