A&P expertpanel i Ekonomibladet

Pontus Nilsson Pahlevani och A&P var i december en av deltagarna i Ekonomibladet, där en expertpanel svarade på frågan ”Vad är viktigt att tänka på i valet av rådgivare vid fastighetstransaktioner?”

– För det första, välj den rådgivaren som ni känner störst förtroende för och kan vara bekväm med. Transaktion blir alltid bättre om transaktionen är väl förbered och rådgivaren tar en aktiv roll i hela processen. För det andra, lägg stor vikt vid vilka frågor rådgivaren ställer inför ett uppdrag. Har denne förstår uppdraget och förutsättningarna? För att ställa rätt frågor behöver man breda kunskaper om fastigheter, olika affärsupplägg och förmåga att strukturera processen/affären rätt. Det ger i slutändan rätt nettopris på fastigheten.

Till sist så var Pontus Nilsson Pahlevani med i ett reportage i Ekonomibladet om A&P Fastighetstransaktioner.

Där går det alltså att läsa om varför vårat fokus ligger på både de lokala och regionala marknaderna och vad vi på A&P gör för att bidra till en framgångsrik transaktion.

 

För att läsa hela reportaget, se bilderna nedanför eller tryck HÄR.

Läs mer om Sundström Media som ansvarar för utgivningen av Ekonomibladet m.fl.

2019-12

 


A&Ps uppdrag innefattar transaktioner av enskilda fastigheter, portföljer och utvecklingsprojekt i södra Sverige från våra kontor i Jönköping, Göteborg och Stockholm.

Kontakta följaktligen Pontus Nilsson Palhevani för mer information gällande intervjun.

Kontaktuppgifter hittar du här: Kontakt

Translate