A&P rådgivare vid avyttring av hyresfastighet åt Brandtornet AB

A&P var säljarens rådgivare vid avyttring av en bostads- och kontorsfastighet åt Brandtornet AB.

Brandtornet AB avyttrade en unik bostads- och kontorsfastighet på central placering i Jönköping.

 – Vi vill tacka A-P för den hjälp vi fått under hela processen ända från första samtalet till affärens slutförande, det hela har skötts professionellt och gått väldigt smidigt – Joachim Nilforsen, VD Brandtornet AB

Hyresfastigheten Jordgubben 3 har alltså en väldig central placering på Kapellgatan 5A-B på området Väster i Jönköping.  Fastigheten är uppförd 1912 i tre plan och består av kontor och bostäder. Fastigheten har hög standard med moderna ytor och snygga detaljer. Fasaden är dessutom beklädd med bevarade ornament vilket gör att fastigheten sticker ut från omgivningen.

Mer om Brandtornet här:

www.brandtornet.se

2021-08-31

Kontakta vår transaktionsrådgivare Andreas Stoor för mer information gällande affären.

Kontaktuppgifter hittar du här: Kontakt

 


Vi på A&P Fastighetstransaktioner har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden och arbetar i hela södra Sverige. Som ett resultat av detta har vi byggt ett stort kontaktnät av kapitalstarka, seriösa köpare och vet vad som händer på lokalmarknaden.

Överväger du dessutom att sälja en fastighet och önskar en bedömning av ett uppskattat marknadsvärde? Vi på A&P har har utvecklat ett formulär med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. Fyll i formuläret här så återkommer vi till dig.

 

Translate