A&P förmedlar bostadsfastighet i centrala Jönköping

A&P Fastighetstransaktioner tackar för förtroende att förmedla en bostadsfastighet i centrala Jönköping.

Bostadsfastigheten Länken 2, har totalt 12 lägenheter. Fastigheten är i genomgående bra skick med en total tomtarealen uppgår till 721 kvm och en uthyrningsbar yta om 684 kvm. Fastigheten har en central placering på Söder/Torpa i Jönköping, där finns vacker, äldre bebyggelse men även nyproduktion när Jönköpings nya stadsdel kring södra Munksjön växer fram. Mysiga gator med parkinslag, butiker, restauranger bidrar dessutom till en skönt avslappnad atmosfär. Läs mer om området och Jönköping här.

Köparen tillträdde fastigheten den 1 oktober 2021.

2021-10-04

 

För mer information om transaktionen i sin helt, kontakta vår transaktionsrådgivare Andreas Stoor här

andreas.stoor@a-p.se

Drönarbild på fastigheten. (Godkänt av lantmäteriet för publicering)


Vi på A&P Fastighetstransaktioner har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden och arbetar i hela södra Sverige. Som ett resultat av detta har vi byggt ett stort kontaktnät av kapitalstarka, seriösa köpare och vet vad som händer på lokalmarknaden.

Överväger du dessutom att sälja en bostadsfastighet och önskar en bedömning av ett uppskattat marknadsvärde? Vi på A&P har har utvecklat ett formulär med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. Fyll i formuläret här så återkommer vi till dig.