Nivika Bostads AB säljer i Värnamo

Nivika Bostads AB säljer fastighetet genom bolagsförsäljning. Fastigheten i försäljningen är Timmermannen 1 i Värnamo.

Nivika Bostads AB säljer fastigheten Värnamo Timmermannen 1 genom bolagsförsäljning. Fastighetens uthyrningsbara area uppgår till drygt 4 200 kvm bestående till stora delar av bostäder. Köpare är ett dotterbolag till Bo Bra i Värnamo AB. Tillträdet skedde den 30 november 2015.  A&P Fastighetstransaktioner var säljarens rådgivare.

 

Nivika Fastigheter är ett fastighetsbolag med bas i Värnamo men har även kontor i både Jönköping och Växjö. De är idag hyresvärd till ett stort antal företag och privatpersoner i Jönköping-, Värnamo- och Växjsöområdet. Förutom fastigheter har Nivika även Selfstorage Mitt Lager, som är mindre förrådsutrymmen som finns att hyra i en mängd olika städer, Kontorsgemenskap vilket är kontorshotell i vissa av fastigheterna, konferensansläggningar och Compact Living som är studentbostäder i Jönköping.

2015-12-03

 


Vi på A&P Fastighetstransaktioner har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden och arbetar i hela södra Sverige. Som ett resultat av detta har vi byggt ett stort kontaktnät av kapitalstarka, seriösa köpare och vet vad som händer på lokalmarknaden.

Överväger du dessutom att sälja en fastighet och önskar en bedömning av ett uppskattat marknadsvärde? Vi på A&P har har utvecklat ett formulär med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. Fyll i formuläret här så återkommer vi till dig.