Bilhandelsportfölj i Linköping, Norrköping och Nyköping

Bilhandelsportfölj i Linköping, Norrköping och Nyköping
Referens tidigare affär: PORTFÖLJ PROAUTO: 3 FASTIGHETER
KvmCA 11 400 kvm
UppdragsgivareHOLMGREN GROUP AB
KöpareKVALITENA AB
TypHANDEL

Bilhandelsportfölj med tre st bilhandelsfastigheter/tomträtter.

Bilhandelsportfölj med fastigheter belägen i Linköping, Norrköping samt Nyköping. Byggnaderna är moderna och fräscha med byggnadsår 2014-2018. Portföljen uppgår sammanlagt till 1 1 400 kvm uthyrbaryta.

Fastigheten i Linköping är belägen på handelsområdet Kallerstaden och är omgiven av butiker. Fastigheten har bra läge ut med E4:an och all tänkbar service finns i Linköpings centrum.

Den fastighet som är placerad i Norrköping är belägen intill trafikplats Åby och är omgiven av handel och industri. Detta är dessutom den nyaste fastigheten i bilhandelsportföljen och är byggd 2018.

Och den sista fastigheten är belägen i Nyköping, intill trafikplatsen Kungsladugården. Omgivningen här utgörs av butiker och restauranger. Byggnaden på fastigheten uppgår till stora delar av butik/service men även kontor.

I affären med bilhandelsportfölj om tre fastigheter var Holmgrens Bil säljare och köpare var Kvalitena AB. Holmgrens Bil kommer sitta kvar i lokalerna då fastigheten såldes genom en så kallad sale- and leaseback.

A&P var i denna transaktion säljarens rådgivare. För mer information gällande affären, kontakta Jörgen Larsson eller Marcus Thorin här:

Kontakt

Liknande Referenser