Kontors- och lagerfastighet i Västberga, Stockholm

Kontor- och lagerfastighet i Västberga, stockholm
Referens tidigare affär: Stockholm Elekra 27
Kvm6 000 kvm
UppdragsgivareValad
KöpareCorem Property Group
TypKontor, lager

Kontors- och lagerfastighet i Västberga, ca 1 mil söder om Stockholm. Fastigheten har en tomtareal om 1 934 kvm och en uthyrningsbar yta om ca 6 000kvm. Det strategiska läget har dessutom mycket goda kommunikationer med ca 600 meter till Essingeleden/E20 och Södra länken. Omgivningen runt kontors- och lagerfastighet, Elekra 27, utgörs av mestadels industri, handel och restauranger. All tänkbar service finns i området. På fastigheten finns en byggnad med en del i ett plan innehållande lager och en större del i 5-plan innehållande mestadels kontor. I lager/produktionslokalen finns dessutom tillgång till lastkaj och lasthiss.

Valad (numera Cromwell) var säljare i denna transaktion och Corem Property Group var köpare.

För mer information om transaktionen kontakta Jörgen Larsson eller Pontus Nilsson Palhevani. 


Vi på A&P Fastighetstransaktioner har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden och arbetar i hela södra Sverige. Som ett resultat av detta har vi byggt ett stort kontaktnät av kapitalstarka, seriösa köpare och vet vad som händer på lokalmarknaden.

Överväger du dessutom att sälja en fastighet och önskar en bedömning av ett uppskattat marknadsvärde? Vi på A&P har har utvecklat ett formulär med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. Fyll i formuläret här så återkommer vi till dig.

Liknande Referenser

Translate