Centrumfastighet i Kalmar

Centrumfastighet i Kalmar
Referens tidigare affär: Kalmar Mästaren 30
Kvm6 624 kvm
UppdragsgivareValad
KöpareLW Fastigheter
TypCentrumfastighet

Centrumfastighet i Kalmar på central placering. Fastigheten Mästaren 30 är belägen på Norra Långgatan/Västra Sjögatan precis invid torget i Kalmar Centrum.

Kalmar kommun är belägen i sydöstra Småland längs Kalmarsund och mitt emot Öland, och har idag 65 704 invånare. Kommunikationerna i kommunen är goda med både E22 som sträcker sig genom kommunen och med Kalmar flygplats ca 10 min från Kalmar centrum. Kalmar, som är centralort i kommunen, är en populär universitetsstad tack vare Linneuniversitetet.

Mästaren 30, centrumfastighet i Kalmar, har en tomt areal om 3 739 kvm och en uthyrningsbaryta om 6 624 kvm som är uppdelat i två plan. Omgivningen består av blandad centrumbebyggelse med bl.a. restauranger, butiker, kontor m.m. Vid försäljningen fanns det flera hyresgäster i fastigheten, bland annat Åhlens, Plusgymnasiet AB, Systembolaget och Pontuz Löfgren AB.

Ägare vid förmedling av fastigheten var Valad (numera Cromwell) och köpare var LW Fastigheter.


A&P var transaktionsrådgivare i denna transaktion.

Vi på A&P Fastighetstransaktioner har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden och arbetar i hela södra Sverige. Som ett resultat av detta har vi byggt ett stort kontaktnät av kapitalstarka, seriösa köpare och vet vad som händer på lokalmarknaden. Läs mer om vad vi kan hjälpa er med här:

Tjänster

 

Liknande Referenser

Translate