Stor utvecklingsmöjlighet på Landvetter Airport

Stort utvecklingsmöjlighet på Landvetter Airport
Referens tidigare affär: Göteborg Rävelås 1:27
Kvm14 535 kvm
UppdragsgivareValad
KöpareSvedavia
TypTomträtt

Stor utvecklingsmöjlighet på tomträtt precis intill vid Landvetter Airport. Fastigheten Rävelås 1:27 är en fastighet med storomvandlingspotential från logistikfastighet till attraktiv hotell-/kontor-/konferens fastighet med unikt läge, precis intill kommande station för höghastighetståg och Västsveriges största flygplats. Fastighetens areal är 10 634 m2 och total uthyrbar area är 14 535 m2.

Med läge mitt i Skandinavien, mellan Oslo- Köpenhamn-Stockholm, är Göteborg Landvetter Airport en frakthub för interkontinental frakt och målet är att öka fraktfrekvenserna ytterligare framöver. På sikt ska verksamhet utöka för att i framtiden bli ett centrum för resor i hela regionen, där kompletterande transportslag har en mötespunkt på flygplatsen. Omgivningen består till stora delar av kontor, logistik och hotell samt ett stort serviceutbud med restauranger, caféer och butiker.

Med sitt unika läge precis intill terminalbyggnaden och den tänkta tågstationen under Landvetter erbjuder Rävelås 1:27 stora utvecklingsmöjligheter. Man har många tänkbara alternativ som har fördel av den mängd människor som rör sig precis intill fastigheten. Den dessutom snabba och enkla accessen till fastighet är en unik möjlighet inom flygplatsområdet. Tänkbar utvecklingsmöjlighet som ligger i linje med den utveckling som skall ske inom Landvetter flygplats är kontorshotell, konferens, hotell, restaurang, showroom, gym etc.

 

Säljare i denna transaktionen var Valad(numera Cromwell) och köpare var Svedavia.

A&P var säljarens rådgivare i denna transaktion. Läs mer om vad vi kan göra för er här.

 

Liknande Referenser