A&P rådgivare vid uthyrning och avyttring av fastighet på Hedenstorp åt Lärken Fastigheter AB.

A&P rådgivare vid uthyrning och avyttring av fastighet på Hedenstorp åt Lärken Fastigheter AB.

Lärken Fastigheter AB tog hjälp av A&P med uthyrning och avyttring av fastighet. Den nybyggda industrifastigheten Hedentorp 1:99 på det expansiva området Hedenstorp uppgår till 4  033 kvm uthyrningsbar yta där samtliga ytor är fullt uthyrda utav fyra hyresgäster. Alltså har A&P, för ägaren Lärken Fastigheter AB hyrt ut majoriteten av ytorna till hyresgästerna Team Olmed, SSG och Rotool.

Hedenstorp är ett verksamhetsområde som tack vare sin närhet till Riksväg 40 och Jönköping Airport haft en snabbt utvecklingsprocess. Området har även stor utvecklingspotential för framtida projekt.

Corem Property Group förvärvar fastigheten genom bolagsförsäljning till ett underliggande fastighetsvärde om 65 mkr.

2021-02-02

Kontakta vår transaktionsrådgivare Marcus Thorin  för mer information gällande affären.


Vi på A&P Fastighetstransaktioner har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden och arbetar i hela södra Sverige. Som ett resultat av detta har vi byggt ett stort kontaktnät av kapitalstarka, seriösa köpare och vet vad som händer på lokalmarknaden.

Överväger du dessutom att sälja en fastighet och önskar en bedömning av ett uppskattat marknadsvärde? Vi på A&P har har utvecklat ett formulär med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. Fyll i formuläret här så återkommer vi till dig.

Translate