Bostadsportfölj med 21 fastigheter i Tranås

Bostadsportfölj i Tranås
Referens tidigare affär: Bostadsportfölj Tranås
Kvm19 223 kvm
UppdragsgivareGamla Millenium
KöpareBoning Fastigheter AB
TypBostadsfastighet

Stor bostadsportfölj i Tranås med 21 fastigheter.

Samtliga fastigheter utom en är belägna i Tranås. Omgivningen består av varierande centrumbebyggelse så som bostäder, handel, restauranger, caféer samt lättare industri och villor. En av fastigheterna, Södra Sunhult 3:180, är belägen i Aneby kommun i en mindre ort, Sunhults Brunn.

Tranås kommun ligger i de nordligaste delarna av Jönköpings län och har ca 18 200 invånare vara cirka 14 200 bor i tätorten Tranås.

Säljare i denna transaktion var Gamla Millenium och köpare va Boning Fastigheter AB.

 

För mer information om transaktionen i sin helhet, kontakta Jörgen Larsson, Pontus Nilsson Palhevani eller Marcus Thorin.

Kontaktuppgifter hittar du här.

 


Vi på A&P Fastighetstransaktioner har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden och arbetar i hela södra Sverige. Som ett resultat av detta har vi byggt ett stort kontaktnät av kapitalstarka, seriösa köpare och vet vad som händer på lokalmarknaden.

Överväger du dessutom att sälja en fastighet och önskar en bedömning av ett uppskattat marknadsvärde? Vi på A&P har har utvecklat ett formulär med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. Fyll i formuläret här så återkommer vi till dig.

Liknande Referenser

Translate