Bostadsportfölj i Jönköping och Huskvarna

Bostadsportfölj i Jönköping och Huskvarna
Referens tidigare affär: Gråbo Gård 12 mfl.
Kvm1 088 kvm
UppdragsgivareLokal aktör
KöpareLokal aktör
TypBostadsfastighet

Bostadsportfölj i Jönköping och Huskvarna. Välskött bostadsportfölj om tre fastigheter belägna i Huskvarna samt Vättersnäs. Fastigheterna har genomgått omfattande löpande renovering och är i ett mycket gott skick. Totalt uppgår fastigheterna till 26 st lägenheter samt uthyrningsbar
area om 1 645 m2. Omgivningen utgörs främsta av hyreshus som innehåller bostäder, småhus samt övrig tätortsbebyggelse. I området finns det god kommunikation med busshållplats och närhet till Huskvarnas Tågstation. Samtliga fastigheter i bostadsportföljen är i gott skick och renoverade allt eftersom.

Både ägare och köpare i denna transaktion var lokala aktörer.

Hitta mer objekt som detta på vår sida referenser eller se längre ned på sidan efter liknande objekt. Du kan även kontakta någon av våra transaktionsrådgivare för mer information.

 


Vi på A&P Fastighetstransaktioner har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden och arbetar i hela södra Sverige. Som ett resultat av detta har vi byggt ett stort kontaktnät av kapitalstarka, seriösa köpare och vet vad som händer på lokalmarknaden.

Överväger du dessutom att sälja en fastighet och önskar en bedömning av ett uppskattat marknadsvärde? Vi på A&P har har utvecklat ett formulär med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. Fyll i formuläret här så återkommer vi till dig.

Liknande Referenser